Unboxing pentru cutia de depozitare 2-în-1 pentru jucăriile Poopsie: joc și vitrină

Unboxing pentru cutia de depozitare 2-în-1 pentru jucăriile Poopsie: joc și vitrină
Sam și Sue au prea multe jucării Poopsie. Nu au suficient spațiu ca să le depoziteze pe toate… Totuși, lui Sammy i-a venit o idee interesantă și i-a făcut un cadou grozav lui Sue! Este un set în formă de parfum 2-în-1: joc & vitrină! Hai să-l desfacem!

Acest set include un personaj exclusivist Poopsie Cutie Tooties. Are o piele exclusivistă, strălucitoare, un slime și un pachet de sclipici de unicorn! Trusa asta frumoasă, 2-în-1, are un design foarte drăguț și neobișnuit, e realizată în formă de sticlă de parfum. E super mare și miroase frumos! Se deschide ca să dezvăluie compartimentele în care se depozitează Poopsie Cutie Tooties, Poopsie Slime Surprise, brelocurile de colecție și Poopsie Sparkly Critters.

Azi facem unboxing și pentru o nouă jucărie Poopsie Sparkly Critters! Aceasta include un catalog, o linguriță cu unicorn, magie de unicorni și sclipici de unicorni, o Farta roz și jucăria pufoasă din seria Bougie Poops.

Putem depozita mai mult de 25 de personaje în interior! Setul conține recipiente pentru depozitarea slime-urilor cu închidere etanșă și un detaliu frontal care poate depozita mai mult de 12 slime-uri. Aici ne putem pune slime-urile preferate și putem face cutia și mai colorată! Compartimentele au un fundal magic, așa că trusa poate fi folosită și ca un set de joacă. Include și 1 sclipici de unicorni, pentru personalizarea slime-urilor.

Trusa noastră are și loc pentru accesorii. De exemplu, putem îndoi punguța cu slime și o putem depozita chiar aici!

Vitrina Poopsie este trusa supremă de depozitare, prezentare și joacă pentru întreaga voastră colecție Poopsie. Ieșiți în evidență cu stil, prezentându-vă curcubeul de surprize magice!

Abonați-vă la canalul lui Sam si dăți-i un Like ca să-l motivați să facă și mai multe clipuri pentru voi! https://bit.ly/2Syo9Te

——————————
TOATE PRODUSELE ȘI NUMELE COMPANIILOR CARE APAR ÎN ACEST VIDEOCLIP
SUNT MĂRCI NEÎNREGISTRATE™ SAU MĂRCI ÎNREGISTRATE® ALE PROPRIETARILOR DE DREPT.
INCLUDEREA LOR ÎN MATERIALELE NOASTRE NU ÎNSEAMNĂ AUTOMAT
O AFILIERE CU BRANDURILE RESPECTIVE SAU O PROMOVARE A ACESTORA.

——————————
Colecția de materiale:
https://www.depositphotos.com
—————
Muzică realizată de Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/
MELODIA TEMATICĂ DE DESCHIDERE se află sub LICENȚA MUZICALĂ STANDARD:
Titlu: Cucul
Sursă: https://audiojungle.net/item/cuckoo/2…

Entertainment news, Entertainment news online, Latest entertainment news, Entertainment news headlines, Hollywood news, Hollywood news, Television news, regional cinema news, movie reviews, movie releases, Hollywood movie releases,
underground celebrity gossip, celebrity gossip, top hollywood celebrity, top
gossip, juicy hollywood gossip, celebrity news tv shows, Hollywood box office collection, celebrity news, Entertainment.

Top Entertainment News and Celebrity News and Gossip, Movie News and Reviews | Entertainment .
Get latest entertainment news, celebrity news updates and hot celebrity gossips from Hollywood and regional film industry. Also, catch on to exclusive interviews with Hollywood celebrities and latest movie reviews.

Entertainment News, Celebrity News, Latest Movie News, Breaking News

Enjoy and stay connected with us!! Its Entertainment Re-Defined!

Unboxing pentru cutia de depozitare 2-în-1 pentru jucăriile Poopsie: joc și vitrină
Watch and Share this Video with Other Friends